Vrijednom donacijom tvrtka „Poli-mix“ iz Šapjana simbolično je obilježila  20  godina kontinuiranog rada. Riječ je o dva defibrilatora, koji će se po potrebi koristiti kao uređaji za animaciju.

Uređaje su vrijednim vatrogascima u prostoru DVD-a Kras Šapjane uručili osnivači i vlasnici tvrtke  „Poli-mix“, supružnici Alenka i Dominik Simčić.

Ovom prilikom Alenka Simčić, direktorica „Poli-mixa“ je izjavila kako njihova tvrtka ulazi u red socijalno osjetljivih poduzeća te da već niz godina stipendiraju  učenike obitelji skromnijih mogućnosti, a dio svojih prihoda kontinuirano  doniraju za najrazličitije humanitarne projekte, gdje često sudjeluju u projektima ostalih organizacija, posebno istaknuvši Rotary club Rijeka.

Stoga smo se i kod  obilježavanja  dvadesete  obljetnice našeg  poslovanja odlučili  humanitarno djelovati i našem DVD-u Kras Šapjane donirati dva defibrilatora. Nadamo se da će ovi uređaji za animaciju biti što rjeđe u upotrebi, ali ako pomognu i jednom ljudskom životu, znat ćemo da je naša donacija došla na pravo mjesto, zaključila je direktorica Simčić.

Zbog specifičnosti DVD-a, koji  uz Šapjane ima i odjeljenje u Munama,  svaka  jedinica raspolagat će s po jednim defibrilatorom, a operativni članovi educirat će se za rad s njima.

Odlučili smo se za donaciju  koja puno znači za sigurnost stanovništva gornjeg kraja Općine Matulji, a s donacijama i brigom za zajednicu nećemo stati već ćemo shodno svom razvoju poslovanja i dalje djelovati kao društveno odgovorno poduzeće.

By |2018-11-08T09:46:16+00:00studeni 8th, 2018|0 Comments

Leave A Comment